Läckerbiten – från idé till verklighet

Linus Ackerström är en go & glad göteborgare född på tidigt 80-tal. Linus hängde mycket i Göteborgs nattliv och fick uppleva det goda med 80-talet som Heta linjen, personsökaren, Carola och de lyxiga vattensängarna. Under 90-talet och början av 2000-talet var Linus med och drev flera framgångsrika krogar, klädbutiker och inredningsbutiker i och runt Göteborg. När internet började växa på allvar under början av 2000-talet klev även Linus in i den digitala världen och har sedan dess mestadels ägnat sig åt diverse projekt på nätet.

Det glada 90-talet och Göteborgs innerstadsliv gav Linus en förkärlek god mat, goda drycker, mode och trendiga lyor med lyxig inredning. Ofta kunde man får höra "de e en riktigt läckerbit änna" när Linus var i närheten. Det är därifrån namnet på denna sajt kommer ifrån. Linus funderade länge på att skaffa sig en webbplats där han kunde får skriva om de läckra sakerna i livet som han älskar och i början av 2018 lanserades lackerbiten.se som ett gemensamt projekt med vännerna Sanna och Fredric.

Servitris serverar mat

Sanna arbetar som sommelier och spenderar mycket tid på allt från vinresor till att pyssla om villan i vackra Hovås. Fredric är till vardags mjukvarudesigner men har tidigare arbetat som kock på en av krogarna som Linus tidigare drev. Tillsammans är målet med Lackerbiten.se att inspirera läsarna till de trender, mode och det goda här i livet.

Samarbeten

Alla förfrågningar kring samarbeten skickas till linus.ackerstrom/at/gmail.com.